Search

Pesta Monolog Vol 5: Monolog At Home

Updated: Nov 22, 2020

“Sebuah usaha membangkitkan kesenian persembahan dalam suasana norma baru”Pesta Monolog kali ini sangat istimewa kerana ianya akan dipersembahkan secara atas talian dengan tontonan warga awam juga secara atas talian. Ianya usaha memutuskan rantaian virus Covid-19 dan dalam masa yang sama membangkitkan semula seni persembahan yang terkesan olehnya. Di samping kita Stay At Home, apa kata kita Monolog At Home!


PELAKON YANG KAMI CARI

Kami mencari dan memilih pelakon dari seluruh negara bagi melakonkan 4 buah monolog berantai yang cukup hebat. Kami hanya memerlukan 22 ORANG PELAKON SAHAJA untuk membawa watak-watak yang ada dalam naskah monolog berantai ini. Persembahan akan berlangsung pada awal bulan Disember 2020.


MEREKA BERPELUANG MEMENANGI HADIAH RM1500 SEBAGAI PELAKON MONOLOG TERBAIK. Hanya seorang sahaja yang akan memenangi anugerah ini, yang mana keputusannya dari juri profesional iaitu Amerul Affendi dan Nam Ron.
5 orang pengarah yang berpengalaman akan mengarah 5 karya monolog berantai:


Berikut merupakan para pelakon yang telah berjaya di dalam pilihan bersama para pengarah yang telah di casting bersama dengan para pengarah:
#pestamonologvol5

#monologathome

#revolutionstage

#liveinmypoetry

#projekbangkitindie

#kitajagakita

18 views0 comments

Recent Posts

See All
liveinmypoetry_logo_orange.png

© 2020 by Live in My Poetry

Contact us

 

Kuala Lumpur, Malaysia.

Email: rahimjo@liveinmypoetry.com 

Tel: +6016 2101 612

  • Facebook
  • Instagram
  • BE